X
KÜLTÜR SANAT

Günlük burç yorumları

Koç Burcu: Haftaya maddi konular ve bu konulardaki görüşmeler ve ilişkiler hayatınızda etkili olarak başlayacaksınız. Güzel ve farklı olan herşeyden mutluluk duyuyorsunuz ve ilginiz bugün daha çok materyalist konular üzerine yoğunlaşacak. Bencilliğiniz yüksek olabilir.

Boğa Burcu: Hayatınıza yön vermek istediğiniz bir çok konu ve alan olabilir. Tek sorun hangisinden başlayacağınızı tam olarak kestiremiyorsunuz. Hayatınızın güzel gelişmeleri arasında yapmanız gerekenler için bir an önce planlarınızı hazırlamalısınız. Keyfiniz yüksek olacak.

İkizler Burcu: Bilinçaltınızı aktive eden konularda bugün hisleriniz sizi doğru bir şekilde yönlendirecek. Korku ve endişelerinizi idare etmesini iyi becereceksiniz. Platonik aşka düşkünlük veya var olan ilişkinizde kendinizi feda etmeye yatkınlık hissedebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinizde kendinizi rahat ve iyi hissediyorsunuz. Bir arada olduğunuz insanlar sizi adeta kucaklıyor ve yaptıklarınızı takdir ediyorlar. Özel hayatınızdaki güç gösterileri içsel gerginliklerinizin tek sebebi olabilir.

Aslan Burcu: Kafanız tamamen kendi işinize odaklı çalışıyor. Bu ara artan iş taleplerini karşılamakta zorlanabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi güçlü tuttuğunuz müddetçe çoğalan işleriniz size yük olmaktan  ziyade güzel kapılar açacak. Bu dönemi es geçmeyin ve iyi değerlendirin.

HABERİN DEVAMI

Yazarın Diğer Yazıları

Günlük burç yorumları 24 Aralık 2019 Salı, 16:29:35 Günlük burç yorumları 02 Haziran 2014 Pazartesi, 09:53:36 Günlük burç yorumları 22 Mayıs 2014 Perşembe, 15:15:35 Günlük burç yorumları 21 Mayıs 2014 Çarşamba, 14:01:02 Günlük burç yorumları 02 Mayıs 2014 Cuma, 09:44:53