Başbakan: Hakan Atilla üzerinden Türkiye'yi mahkum etmeye çalışıyorlar
-
Başbakan Binali Yıldırım, ABD'deki Hakan Atilla davası ile ilgili olarak da "Bize hukuk dersi vermeye kalkanlar bu davada hukuku katletmiştir" dedi
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, partisinin Nevşehir İl Kongresi'ne katıldı. Burada yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Başbakan Yıldırım, ABD'deki Hakan Atilla davası ile ilgili olarak da sert mesajlar verdi. Başbakan Yıldırım, şunları söyledi:
ERKEN SEÇİM YANITI
Kılıçdaroğlu sabırsızlanıyor. 'Gelin şu yerel seçimleri öne alalım' diyor. Yahu be kardeşim, 15 senedir yenile yenile... Yenilgiye doymadın mı? Şurada 14 ay var biraz daha oyalan. Nevşehir, 14 ay sonra Kılıçdaroğlu'na bir ders verecek misiniz?
HAKAN ATİLLA DAVASI
ABD'de evlere şenlik bir dava görülüyor. Kararı önceden verilmiş, sonucu belli. FETÖ'cülerin adeta esiri olmuş yargıçların verdiği kararlarla bir dava görülüyor. Adam (Reza Zarrab) sanık diye içeri alınıyor, mahkeme salonuna gelmeden tanık yapılıyor. 'Sen temiz çıktın' diyorlar. 'Yalan söyle söyleyebildiğin kadar. Başbakan'ı, Cumhurbaşkanı'nı suçla ondan sonra senin hayatın garanti' diyorlar. Yetmedi, bankanın genel müdür yardımcısını suçluluk sandalyesine oturtuyorlar.