HABERLER
Başbakan Yardımcısı Canikli: Devalüasyon olmayacak
-
Başbakan Yardımcısı Canikli, "Devalüasyon olmayacak, Türkiye'de teknik olarak devalüasyonun olma ihtimali de yoktur. Çünkü zaten piyasa şartları çerçevesinde anlık olarak dalgalanıyor." dedi.

Giriş: 11 Kasım 2016, Cuma 17:34
Güncelleme: 11 Kasım 2016, Cuma 19:03
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Çotanak Arena Stadı ve Olimpik Yüzme Havuzu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, son 14 yılda Giresun’da ve Türkiye’de verilen sözlerin tamamının yerine getirildiğini ve getirilmeye devam edildiğini belirtti.
Nurettin Canikli, geçmişte bir anayasa kitabının cumhurbaşkanı tarafından dönemin başbakanına atıldığında bütün ekonominin çöktüğünü anımsatarak, "Sistem çöktü, üretim durdu. İşsizlik inanılmaz boyutlara ulaştı, TL, dolar karşısında üç kattan fazla değer kaybetti bir hafta içerisinde." dedi.