Ekonomi ve siyaset gündemi - 13 Aralık 2018
1- Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "İkinci 100 Günlük Eylem Planı Tanıtım Toplantısı"na katılacak.
- Cumhurbaşkanı Erdoğan, güven mektubu sunacak Kamerun Büyükelçisi Victor Tchatchouwo, Çad Büyükelçisi Adoum Dangai Nokour Guet ve Kosta Rika Büyükelçisi Gustavo Campos Fallas'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ayrı ayrı kabul edecek.
(Ankara/13.30/15.00/15.45/16.30)
2- TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Libya Yüksek Devlet Konseyi Başkanı Halid el-Mişri ile görüşecek.
(TBMM/12.00)
3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DİSK'i ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde işten çıkarıldıkları için eylem yapan işçileri ziyaret edecek.
(İstanbul/13.30/Kocaeli/15.00)
YASAMA YÜRÜTME SİYASET
1- Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenecek "2023 Eğitim Vizyonu Paylaşım Toplantıları"na katılacak.
(İstanbul/09.00/14.00)
2- CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.