Bloomberg HT Haberler Ekonomi ve siyaset gündemi - 14 Şubat 2020
HABERLER

Ekonomi ve siyaset gündemi - 14 Şubat 2020

  • Ekonomi ve siyaset gündeminden öne çıkanlar

Giriş: 14 Şubat 2020, Cuma 05:45
Güncelleme: 14 Şubat 2020, Cuma 09:23

Ekonomi ve siyaset gündemi - 14 Şubat 2020

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pakistan'da

- Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Parlamentosunda gerçekleştirilecek Ulusal Meclis ve Senato ortak oturumuna ve Serena Otel’de düzenlenecek Türkiye-Pakistan İş Forumu'na katılacak.

- Erdoğan ve Pakistan Başbakanı İmran Han, Başbakanlıkta baş başa görüştükten sonra Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı'na iştirak edecek, anlaşmaların imza töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.

- Erdoğan, Han tarafından Başbakanlıkta onuruna verilecek resmi yemeğe katılacak.

(İslamabad)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (DİSK) 16. Olağan Genel Kuruluna katılacak.

(İstanbul/10.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Adalet Akademisi ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı ve Meslek İçi Eğitim Semineri'ne katılacak, Adliyeyi, Valiliği, Belediye Başkanlığını ziyaret edecek.

(Afyonkarahisar/09.30-14.30)

2- Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bakanlık Tevfik İleri Toplantı Salonu'nda, Türk Eğitim Vakfı ve Türk Eğitim Derneği desteğiyle merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan depremde zarar gören ailelerin çocuklarına eğitim bursu desteği sağlanmasına ilişkin protokol imza törenine iştirak edecek.