Ekonomi ve siyaset gündemi - 21 Şubat Pazar
1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Hüseyin Gümüş'ün cenaze törenine katılacak.(Ordu/14.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)2- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Zeytinburnu Belediyesi Mobil Buz Pisti'nin açılış törenine iştirak edecek ve Zeytinburnu Buz Hokeyi Takımı'nın Gümüş Patenler ile oynayacağı lig maçını izleyecek.(İstanbul/14.00/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)
3- Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Nevşehir-Kapadokya Kültür ve Turizm Çalıştayı'na katılacak.
(Nevşehir/11.30)
4- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Valiliği ziyaret edecek, Devlet Su İşlerinin toplu temel atma merasimine iştirak edecek.
- Belediyeye, Öncüpınar mülteci kamplarına ve AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulunacak Eroğlu, koordinasyon toplantısına katılacak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle toplantıda bir araya gelecek.
(Kilis/10.00-18.30)
5- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, havalimanını ve çevre yolu çalışmalarını inceleyecek, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını ve İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret edecek.