Bloomberg HT Haberler Ekonomi ve siyaset gündemi - 6 Aralık 2018
HABERLER

Ekonomi ve siyaset gündemi - 6 Aralık 2018

  • Ekonomi ve siyaset gündeminden öne çıkanlar

Giriş: 06 Aralık 2018, Perşembe 05:51
Güncelleme: 06 Aralık 2018, Perşembe 07:38

1- Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak.

(Ankara/11.00)

2- TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve Kırgızistan Meclis Başkanı Dastanbek Cumabekov baş başa görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek. Yıldırım, Başbakan Muhammedkalıy Abılgaziyev’i kabul ettikten sonra Türkiye'nin Bişkek Büyükelçiliği'nde Türk toplumu ve Ahıska Türkleri Derneği temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Bişkek)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde düzenlenecek MYK ve PM toplantılarına başkanlık edecek.

(Ankara/09.00/13.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen İnsan Hakları Zirvesi'ne katılacak.

(İstanbul / 09.30

2- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Bakanlığın Reşat Moralı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısına başkanlık yapacak.