Bloomberg HT Haberler Ekonomi ve siyaset gündemi - 6 Eylül Salı
HABERLER

Ekonomi ve siyaset gündemi - 6 Eylül Salı

  • Ekonomi ve siyaset gündeminde öne çıkanlar

Giriş: 06 Eylül 2016, Salı 06:54
Güncelleme: 06 Eylül 2016, Salı 06:54

Ekonomi ve siyaset gündemi - 6 Eylül Salı

1- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AA Editör Masası'na konuk olacak.

(Ankara/09.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu ile Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü binasında bir araya gelecek.

(Ankara/10.30)

2- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, BM Genel Sekreter Yardımcısı Jan Eliasson ile görüşecek, düşünce kuruluşlarını ziyaret edecek, ABD basınına mülakat verecek ve Türk-Amerikan toplumunun temsilcileriyle bir araya gelecek.

(New York)

3- Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Macaristan Başbakan Yardımcısı Zsolt Semjen ve Ulusal Ekonomi Bakanı Mihaly Varga ile Gül Baba Türbesi Restorasyonu ve Rekonstrüksiyonu ile Çevre Düzenlemesi Projesi’nin temel atma törenine katılacak, TİKA'nın restore ettiği bir okulun sanat sınıfının açılışına iştirak edecek, Yunus Emre Türk Kültür Merkezi'nde vatandaşlarla bir araya gelecek.

(Budapeşte)

EKONOMİ

1- Maliye Bakanı Naci Ağbal, 7'ncisi düzenlenen İstanbul Finans Zirvesi'ne katılacak ve açılış konuşmasını yapacak.