Erdoğan: Türkiye'nin ekonomisini yönetmek bizim işimiz
-
Maltepe mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye'nin ekonomisini yönetmek bizim işimiz. Bunların hepsinin defterleri bizde. Ne durumda olduklarını biliyoruz, ağlanacak halleri var." dedi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Maltepe mitinginde konuştu. Ekonomiye dair Erdoğan şunları söyledi;
"Pazar günü Maltepe hem büyükşehir hem de ilçe belediye başkanlarını seçecek hem de evlatlarımıza nasıl bir Türkiye bırakacağımızın kararını verecek. Bu seçimler elbette mahalli idareler seçimi. Şimdi çıkıyor Bay Kemal ekonomiden bahsediyor. Tamam da yani belediye başkanı ekonomiyi mi yönetecek, önce o kendi kasasını yönetsin, kendi kasasını.
Türkiye'nin ekonomisin yönetmek bizim işimiz ve bunların hepsinin defterleri bizde. Ne durumda olduklarını biliyoruz. Ağlanacak halleri var. Onun için nasıl ki yedi düvel saldırdı ekonomimizi çökertemediyse, Allah'ın izniyle bundan sonra da çökertemez. Yani böyle kur, faiz, enflasyon çökertemezler. Biz bu işin başında oldukça bunlara prim vermeyiz."
- "Maltepe'de size hizmetkar olmaya hazırız"
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, millete hizmete İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile başladığını belirterek, bu seçimin anlamını iyi bildiğini söyledi.