Bloomberght
Bloomberg HT Haberler Fuat Oktay'dan S-400 açıklaması: Gereğini yaparız
HABERLER

Fuat Oktay'dan S-400 açıklaması: Gereğini yaparız

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay S-400 alımı hakkında "Herhangi bir konuda, hele hele imza atmışsak, gereğini yaparız" yorumunu yaptı

Giriş: 07 Mart 2019, Perşembe 11:17
Güncelleme: 07 Mart 2019, Perşembe 11:17

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Fırat'ın doğusuna yönelik harekat hakkında "Diplomatik boyutuyla bunu masada konuşuruz, değilse sahada bunun gereğini yaparız. Bugün girebilecek şekilde, biz her zaman hazırız" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, AA Editör Masası'nda soruları yanıtladı ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Oktay, CHP-İYİ Parti ittifakı ile ilgili olarak, "Bu ittifakın parçası olan ama milletin karşısına çıkıp da cesaretli bir şekilde 'HDP de buradadır' diyebileceğimiz, o cesareti gösterecek bir ittifak görmüyoruz karşımızda, ama ittifak bu." dedi.