Ekonomi ve siyaset gündemi - 4 Ağustos Salı
Ekonomi ve siyaset gündeminde öne çıkanlar
1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Avustralya Genel Valisi Peter Cosgrove'u resmi törenle karşılayacak. Erdoğan, baş başa görüşeceği vali onuruna öğle yemeği verecek.
(Ankara/13.00/13.15/14.00)
2- Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura, Genelkurmay Karargahı'nda çalışmalarını sürdürecek.
(Ankara/10.00)
3- TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Çanakkale Savaşlarının 100. yıl dönümü vesilesiyle, Aya İrini'de "Çanakkale Senfonisinin Prömiyeri" resepsiyonuna katılacak.
(İstanbul/19.15)
4- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile TBMM'deki makamında bir araya gelecek.
(Ankara/15.00)
3- Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı, Genelkurmay Başkanlığı Karargahı Çakmak Salonu'nda devam edecek.
(Ankara)
YASAMA YÜRÜTME SİYASET
1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vestel Fabrikasını, Manisa Valiliğini, Şehzadeler Belediyesini ve Yunus Emre Belediyesini ziyaret edecek.