HABERLER
Koç: Bizi en kırılgan yapan noktalar...
-
Koç Holding YKB Mustafa Koç basına yaptığı değerlendirmede Türkiye'yi dışsal şoklara karşı en kırılgan yapan noktaları açıkladı; Suriye ve İran risklerine dikkat çekti

Giriş: 02 Ocak 2013, Çarşamba 11:15
Güncelleme: 02 Ocak 2013, Çarşamba 15:46
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, 2013 yılında, büyümenin 2012'ye göre bir miktar hızlanarak yüzde 4,5 civarında olmasını beklediğini belirterek, ''Geçen yıla kıyasla 2013'te yurtiçi yatırım ve tüketim harcamalarında belirgin bir canlanma olabileceğini tahmin ediyorum'' dedi.
Koç, Türkiye'de yurtiçi tasarrufların artmasının, yatırımların ve büyümenin finansmanda sürdürülebilirlik açıcından çok önemli bir konu olduğunu dile getirerek, Türkiye'deki tasarrufların yatırımlara yeterli kaynak sağlayamamasının yabancı tasarruflara yönelme eğilimi sonucunu doğurduğunu kaydetti.