Bloomberg HT Haberler Mancini: Bizim için zorlu bir maç olacak
HABERLER

Mancini: Bizim için zorlu bir maç olacak

  • Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, "Chelsea, Avrupa'nın en iyi takımlarından biri. Bizim için zorlu bir maç olacak.. Drogba ve Sneijder, maçtan sonra Mourinho ile yemeğe de çıkabilirler ama maçta düşman olmaları gerekecek." açıklamalarında bulundu

Giriş: 26 Şubat 2014, Çarşamba 07:29
Güncelleme: 26 Şubat 2014, Çarşamba 07:29

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Chelsea ile yapacakları ilk maçın zorlu geçeceğini söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Roberto Mancini, rakip ekiple ilgili olarak, "Chelsea, Avrupa'nın en iyi takımlarından biri. Daha önce de Şampiyonlar Ligi'ni kazandılar. Bu seviyede her zaman varlar. Bizim için zorlu bir maç olacak. İyi mücadele edip, ev sahibi olma avantajını kullanmamız lazım" dedi.

Yarın takımda hangi yabancı oyuncuların forma giyeceği konusunda yöneltilen bir soru üzerine Mancini, Türkiye'de uygulanan sınırlamayı hiç sevmediğini belirterek, "Bazı oyuncular oynayabiliyor, bazıları ise oynayamıyor. Bence, yerli ve yabancı tüm oyuncuların sahada şans bulabilmesi gerekir. Yarın bazı değişikliklere gitmemiz ve yabancı sayısını artırmamız mümkün ama zaten iyi bir takımız" diye konuştu.

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, basın toplantısında genç ve tam olarak hazır olmayan bir takım olduklarını söylediğinin aktarılması üzerine İtalyan teknik adam, "Evet, tıpkı bizim gibi genç bir takımlar. Premier Lig'in üst seviye ekiplerinden biri. İyi, hatta fantastik oyuncuları olduğunu söyleyebiliriz. Bu tip maçları kazanmaya alışkınlar" değerlendirmesinde bulundu.