NBA'de Hidayetli Magic Hawks'a 91-81 yenildi
-
Kadrosuna cumartesi günü Jason Richardson, Gilbert Arenas ve Hidayet Türkoğlu'nu katan Orlando Magic, Atlanta Hawks ile deplasmanda oynadığı maçı 91-81 kaybetti
ANKARA (A.A) - 21.12.2010 - Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'ne (NBA) dün gece oynanan 9 karşılaşma ile devam edildi.
Kadrosuna cumartesi günü Jason Richardson, Gilbert Arenas ve Hidayet Türkoğlu'nu katan Orlando Magic, Atlanta Hawks ile deplasmanda oynadığı maçı 91-81 kaybetti.
Kadrosundaki yeni yapılanmanın ardından neredeyse hiç idman yapma şansı bulmadan Atlanta'ya gelen Magic'in, maç genelinde hücumda organize olamadığı gözlendi.
Sahanın en skorer ismi, 24 sayı 11 ribaund ile ''double double'' yapan Hawks oyuncusu Al Horford oldu. Joe Johnson 17, Mike Bibby 15 sayıyla galibiyete katkı sağladı.
Magic'te ise Dwight Howard 19 sayı 20 ribaund ile gecenin ''double double'' yapan bir diğer ismi olurken, takım arkadaşı Jameer Nelson geceyi 18 sayı ile tamamladı.
Phoenix Suns'dan eski takımı Orlando'ya dönen Hidayet ise 8 sayı 6 ribaund 3 asist ile oynadı.
Gecenin bir diğer maçında Utah Jazz ile Cleveland Cavaliers karşılaştı. Cleveland'da oynanan maçı Jazz, 101-90 kazandı. Jazz'in Türk basketbolcusu Mehmet Okur, ısınırken ayak bileği burkulduğu için bu maçta forma giyemedi. Evsahibi takımdan Daniel Gibson, 29 sayıyla hem sahanın en skorer ismi oldu, hem de kendi kariyer rekorunu kırdı. Jazz'da ise CJ Miles 22, Paul Millsap ve Raja Bell 19'ar sayıyla oynadı.