Bloomberght
Bloomberg HT Haberler Veli Kavlak: Fernandes ile yumruklaşmadım
HABERLER

Veli Kavlak: Fernandes ile yumruklaşmadım

  • Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak, "Bugün basında Fernandes'le aramda yumruklaşma olduğu şeklinde haberler vardı. Böyle bir şey söz konusu değil" açıklamasında bulundu.

Giriş: 24 Aralık 2013, Salı 14:41
Güncelleme: 25 Aralık 2013, Çarşamba 13:05

Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak, Portekizli oyuncu Manuel Fernandes'le yumruklaştığı yönünde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Siyah-beyazlı oyuncular Veli Kavlak ve İsmail Köybaşı, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Veli Kavlak, Kasımpaşa maçından önce yapılan antrenmanda Fernandes'le sözlü bir tartışma yaşadıklarını anlatarak, "Bugün basında Fernandes'le aramda yumruklaşma olduğu şeklinde haberler vardı. Böyle bir şey söz konusu değil. Antrenmanda sadece ikili bir diyalog yaşadık. Yumruklaşma ve birbirimizin üzerine yürüme gibi şeyler olmadı. Zaten olaydan bir gün sonra Fernandes ile el sıkıştık ve konuştuk. Bu konuyu kapattık. Şimdi de her şey yolunda" diye konuştu.