Bloomberght
Bloomberg HT Haberler Volkan Demirel: Şampiyonluğu Aziz Yıldırım'a hediye ediyorum
Haberler

Volkan Demirel: Şampiyonluğu Aziz Yıldırım'a hediye ediyorum

  • Fenerbahçe, şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından kaleci Volkan Demirel, "Şampiyonluğu başkanımız Aziz Yıldırım'a hediye ediyorum" açıklamasında bulunurken Sow ise "Fenerbahçe'de şampiyon olmak benim için çok büyük mutluluk" dedi

Giriş: 28 Nisan 2014, Pazartesi 10:06
Güncelleme: 28 Nisan 2014, Pazartesi 10:06

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe'de milli kaleci Volkan Demirel, şampiyonluğu kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a hediye ettiklerini söyledi.

Maçtan sonra yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamada bulunan tecrübeli kaleci, büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, "Bu şampiyonluğumuz bu senenin şampiyonluğu değil. Biz 3 Temmuz'dan beri bugün için uğraşıyoruz. Çok zorluklar çektik. Buna rağmen arkadaşlarımı kutluyorum, bu sezon ellerinden geleni yaptılar" dedi.