Bloomberg HT Haberler Yıldırım: Fenerbahçe üzerine oyun oynandı
HABERLER

Yıldırım: Fenerbahçe üzerine oyun oynandı

  • Fenerbahçe'ye bir kere daha başkan olmak isteyen Aziz Yıldırım pazar günü yapılacak kongre öncesinde açıklama yapıyor. Yıldırım, "Fenerbahçe şike yapmamıştır Fenerbahçe üzerine oyun oynanmıştır." dedi

Giriş: 01 Kasım 2013, Cuma 14:45
Güncelleme: 03 Kasım 2013, Pazar 13:05

Fenerbahçe Kulübü'nün hafta sonu yapılacak seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında başkanlığa tekrar aday olan mevcut başkan Aziz Yıldırım, "Herkes şunu bilsin ki benim görev sürem 3 Temmuz'dur. Bu süreç tamamlanmadan ve 3 Temmuz'un tüm kanıtları Fenerbahçe üzerinden temizlenmeden bizim görevimiz bitmez, bitmeyecektir " dedi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Yıldırım, salonda bulunanlar tarafından sık sık alkışlarla kesilen sözlerine, "Kongrede alınacak her türlü karara saygılıyım ama 15 yıllık başkanlık sürecimde hiçbir zaman kongrelerden önce hiçbir Fenerbahçeli hakkında konuşmadım, belden aşağıya vurmadım. Tek konuştuğum yer Fenerbahçe'nin kürsüsüdür" şeklinde konuşarak başladı.

Fenerbahçe'nin duruşuna yakışır bir kongre yapmak istediklerini aktaran Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu kongrede bazı kötü niyetli insanların beklentisinin aksine Fenerbahçe duruşuna yakışır bir kongre yapılmasını diliyorum. Biz her zaman örnek olduk. Her şeye rağmen bu kongrede herkese örnek olalım. Herkes şunu bilsin ki benim görev sürem 3 Temmuz'dur. Bu süreç tamamlanmadan ve 3 Temmuz'un tüm kanıtları Fenerbahçe üzerinden temizlenmeden bizim görevimiz bitmez, bitmeyecektir. Benim yönetim kurulum Fenerbahçe'nin milyonlarca taraftarı, Manisaspor maçındaki kadınlar, meydanları sarı-laciverte boyayanlardır. Çağlayan'da ve Şükrü Saracoğlu Stadı'nda nöbet bekleyenler ve dualarını esirgemeyenlerdir."