Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından "Ergenekon Davası"nda, 12 yıl 6 ay hapis cezası verilen ve tahliye edilen CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, tahliye olduktan sonra İstanbul'dan Ankara'ya geldi.

Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nden saat 19.40'ta tahliye edilen Mehmet Haberal, karayoluyla geldiği Ankara'da ilk olarak Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi'ni ziyaret etti.

Haberal, burada kendisini bekleyen hastane çalışanları ve vatandaşlarla kucaklaştı, hasret giderdi. Haberal, "Ben bugün çok şükür buraya geldim. Ama buruk geldim. Temenni ederim ki bu dönem geçsin, arkadaşlarımız, oradaki masum insanlar da çıksın" dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, şöyle konuştu:

"Ben her zaman ülkemle, milletimle gurur duyuyorum. Ben bugün çok şükür buraya geldim ama buruk geldim. Temenni ederdim ki, oradaki bütün arkadaşlarımla beraber çıkalım. Ülkemiz bir dönemden geçiyor. Temenni ederimki bu dönem geçsin, arkadaşlarımız, oradaki masum insanlar da çıksın. Hepimiz özgürlüğümüzün kıymetini çok iyi bilelim. Ülkemize de hizmet edelim."