Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in açıklamalarına yönelik, "Kendisi ile yapmış olduğum yegane telefon görüşmesinde, teknik direktörümüzle ocak ayında yollarımızı ayırabileceğimiz şeklinde bir ifade kesinlikle kullanılmamıştır" dedi.

Abdullah Avcı'nın milli takım teknik direktörlüğünden istifa etmesinin ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ı aradığını kaydeden Demirören, şunları kaydetmişti.

"Yanımda Göksel Gümüşdağ ve Servet Yardımcı vardı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı aradım. Kendisine Avcı'nın istifa ettiğini eğer müsade ederlerse Fatih Terim ile görüşmek istediğimizi ve kendisine 1 artı 3 senelik teklif yapmayı düşündüğümüzü söyledik. Kendisi de bunu memnuniyetle karşıladı, 'milli bir görevdir hocamız görüşebilir hatta istiyorsanız ocak ayında da hocamız ayrılabilir, kendisinin yerine başka bir hocayı getirebiliriz' dedi. Biz de bunun üstüne Sayın Terim ile ertesi sabah benim evde, yönetici arkadaşlarımla birlikte görüştük."

Demirören, yaptıkları görüşmede Terim'e 1 artı 3 yıllık teklifte bulunduklarını aktararak, "Galatasaray Başkanı ve yönetimiyle görüştükten sonra cevap vereceğini söyledi, takdirle karşıladık. Ondan sonraki gelişmelerde bu sürecin 1 artı 3 olmaması gerektiği, sadece mayıs ayına kadar bir anlaşma yapılacağı, mayıs ayından sonra hocamızın karar vereceği şeklinde anlaşıldı ve bunu kamuoyuna duyurduk" diye konuştu.