Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, sarı kırmızılıların yeni İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini'nin çalıştırdığı bir takımla daha ileriki turlarda karşılaşmak istediğini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın akşam TSİ 21.45'te Galatasaray ile oynayacak olan Juventus'ta, Conte, maç öncesi siyah beyazlı kulübün Torino yakınlarında bulunan Vinovo kasabasındaki tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi.

Conte, basın toplantısında, Galatasaray karşısına kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Biz Juventus takımıyız. Her daim kazanmak için oynamalıyız" dedi.

Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu ifade eden genç teknik adam, "6-1'lik skor kimseyi yanıltmasın. Galatasaray iyi bir takım. Tabii ki Fatih Terim'in oyun anlayışı ile çıkacaklar ancak Mancini'nin de bize bazı sürprizleri olabilir" diye konuştu.

Conte, Roberto Mancini'nin, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olmasına ilişkin de "Roberto'nun sözleşme imzalaması beni memnun eder ama Mancini'nin takımına karşı oynamak zor. Onunla daha ilerideki bir aşamada karşılaşmayı tercih ederdim" ifadesini kullandı.

Teknik direktör Conte ile basın toplantısına katılan savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ise Serie A, İtalya Kupası ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere 3 farklı kulvarda mücadele ettiklerini dile getirerek, "Mücadele ettiğimiz kulvarlarda kupaları kaldırmak istiyoruz. Yarın da kazanmak için oynayacağız" dedi.

Teknik direktör Antonio Conte, basın toplantısının ardından takımının başında antrenmana çıktı. Antrenmanın ilk 15 dakikasından görüntü alınmasına izin verildi.

Juventus'un, ligde geçen hafta Torino ile oynadığı maçta sağ ayak bileğine darbe alarak sakatlanan Arjantinli golcüsü Carlos Tevez, antrenmana katılmadı. Tevez'in yarın akşam oynayıp, oynamayacağının maç saatinde belli olacağı bildirildi.

Öte yandan Juventus tesislerindeki medya merkezinde internet bağlantısı olmaması gazetecilerin çalışmalarını zorlaştırdı.