Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

ABD Başkanı Barack Obama ile dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce arasında ilişki olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddiayı İtalyan paparazzi Pascal Rostain ortaya attı.

Rostain'in bir dergi ve radyoya verdiği röportajda dile getirdiği, "Amerika'nın gündeminde çok önemli bir konu var. Başkan Barack Obama ile Şarkıcı Beyonce'nin yaşadığı aşk ilişkisi. Washington Post gazetesi bile Obama-Beyonce kaçamak ilişkisini Salı günü manşetine taşıyacak. Magazin gazeteleri demiyorum Washington Post diyorum" iddiası bir anda ülke gündemine oturdu.

-Daha önce de isimleri aynı haberde geçti

Başkan Obama ve Beyonce'un adları daha önce de aynı haber içinde yanyana anılmıştı. Başkan Obama'nın 45. ABD Başkanı olarak 2. kez koltuğa oturması şerefine düzenlenen törende Beyonce ABD Milli Marşı'nın seslendirmiş, Beyonce'nin böyle önemli bir törende playback yaptığı iddiası törenin önüne geçmişti.

 

-Clinton & Elizabeth Hurley

Hollywood yıldızı Elizabeth Hurley'in eski sevgilisi Tom Seizemore da geçtiğimiz günlerde Hurley'in eski ABD Başkanı Bill Clinton ile ilişki yaşadığını öne sürmüş, sonrasında ise yalan söylediğini açıklamıştı.