Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

Ulukartal Holding İştiraklerinden İntegral Menkul Değerler A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığına "Kadir Cenk Ulukartal" seçildi.
Ulukartal Holding tarafından yapılan yazılı basın açıklaması şöyle:
"10/04/2014 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile Ulukartal Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan  Kadir Cenk Ulukartal, iştiraklerimizden İntegral Menkul Değerler A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

2012 Yılında İntegral Menkul Değerlerin Kurucu Başkanı Merhum Sabri Hakkı Ulukartal'ın vefatı ile boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Oya Ulukartal seçilmişti. Bu süre içerisinde; İntegral Menkul Değerler'e yeni bir sinerji getiren Kadir Cenk Ulukartal'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilmesini takiben; İntegral Menkul Değerler, ülkemiz sermaye piyasalarına katkısını sürdürecektir.

Kaldıraçlı Döviz işlemleri piyasasında rol alan İntegral Menkul Değerler, 2013 yılı sonu itibari ile banka kökenli aracı kurumlar dahil, sektöründe en karlı üçüncü şirket olmuştur. Yine aynı dönemde İntegral Mengul Değerlerin "JCR Eurasia Rating Uzun Vadeli Ulusal Notu "  ‘A (Trk)’ olarak yukarı doğru revize edilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız..."