Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen "Yılın Yıldızları" ödülleri sahiplerini buldu.

YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezinde bu yıl 14.'sü düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin Türkiye için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Yüksek, "Sizler geleceğin yıldızı olarak güzel işler yaparsanız bu ülke ayakta durur, bu toprakların kaderi olarak mağdurun, mazlumun yanında durur" dedi.

Konuşmaların ardından, öğrencilerin oylarıyla 32 kategoride belirlenen ödüller sahiplerine takdim edildi.

Bloomberg HT ve BloombergHT.com Genel Yayın Yönetmeni Cüneyt Başaran'ın da ödül aldığı gecede, ödülleri paylaşan diğer isimler arasında Güler Sabancı, Murat Ülker, Mabel Matiz, Sıla, Athena, Mert Fırat, Aslı Enver, Guguk Kuşu, Bana Masal Anlatma, Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Diriliş Ertuğrul, Barış Arduç, Elçin Sangu, Güldür Güldür Show, Yüzde 100 Futbol, İrfan Değirmenci ile Günaydın, Nazlı Çelik, Güneri Civaoğlu ile Şefaf Oda, TV8, Koç Holding, Hopi-Boyner, Hürriyet, Zülfü Livaneli, National Georapic, Yılmaz Özdil, Darüşşafaka - Olmasa da olur, TSK Mehmetçik Vakfı, Power FM ve Matrax çeşitli kategorilerde ödüle layık görüldü.

AA