Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin finans departmanlarını yöneten CFO’lar, Data Expert ve Fortune Türkiye işbirliği kapsamında, Bloomberg HT'nin de sponsor olduğu BMI organizasyonunda bir araya geliyor. TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes’in açılış konuşmasını yapacağı CFO Summit 2016’da, IMF Türkiye Daimi Temsilcisi Srikant Seshadri, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Nas, KPMG Türkiye Başkanı Ferruh Tunç, Turkven Private Equity Partnerı Ali Nalbantoğlu ve daha birçok önemli isim konuk konuşmacı olarak yer alacak. Ana sponsorluğunu Turkcell ve Albaraka Türk Katılım Bankası’nın üstlendiği CFO Summit 2016’da “Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su” ödülleri de özel bir tören ile takdim edilecek.

18 Şubat 2016’da Conrad Hotel Istanbul Bosphorus’da 09:00 – 18:30 saatleri arasında gerçekleşecek Zirve’de "CFO Fonksiyonunun Bugünü ve Geleceği" tartışılacak. CFO pozisyonunun yükselen değerine dikkat çekmek amacıyla BMI (Business Management Institute) organizasyonu, Data Expert ve Fortune Türkiye işbirliğiyle düzenlenen CFO Summit 2016, Türkiye'nin finans-ekonomi alanında en önemli karar alıcılarına ve düşünce önderlerine ev sahipliği yapacak.

Türkiye’nin en büyük şirketleri arasında yer alan Turkcell, Albaraka Türk, Türk Hava Yolları, PepsiCo, Tofaş-Fiat, Vodafone Türkiye, Koton, HP Türkiye, Boyner Grup, Şişecam, DeFacto, Huawei Türkiye, SAP Türkiye, Detaysoft, VeriFone Türkiye, DRD Filo Kiralama, Doğan Online ve Erdemir Grubu’nun CFO’ları ve üst düzey yöneticilerinin konuşmalarıyla yer alacağı Zirve’de; finans-bankacılık sektöründe çalışan orta ve üst düzey yöneticiler; ekonomi, finans alanında uzman akademisyenler; ekonomi, finans alanında uzman basın mensupları; finans yöneticileriyle sıkı iş ilişkisi içerisinde bulunan yönetim danışmanları; önde gelen ekonomist, stratejist ve sektör duayenleri yer alacak.

Türkiye’nin En Etkin 50 CFO’su Belirlendi

Kapsamlı bir araştırma metodolojisiyle Türkiye’nin en büyük 1500 firmasının CFO’ları üzerinden gerçekleştirilen altı aylık araştırmada; şirketlerin finansal performansları ve bireylerin kritik CFO başarı kriterlerindeki performansları danışma kurulu tarafından incelenerek, En Etkin 50 Finans Yöneticisi belirlendi. “Türkiye’nin En Etkin 50 Finans Lideri / En Güçlü 50 CFO” araştırmasıyla belirlenen liderler ödüllerini CFO Summit 2016’da alacak.

Detaylı bilgi için www.cfosummit.com.tr‘yi ziyaret edebilirsiniz.