Advertisement
SEKTÖR HABERLERİ ABONE OL

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen YZB 2017, Haliç Kongre Merkezi'nde 12 Nisan 2017 Çarşamba günü Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın katılımı ile açılacak. İki gün sürecek organizasyonda "Dönüşüm” başlığı altında perakende sektöründeki verimlilik stratejileri belirlenecek. Sektörün duayen isimleri perakendede verimli dönüşümü tesis eden unsurları ortaya koyarken; sponsor firmalar, temsil ettiği 300'e yakın markanın yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından düzenlenen organize gıda perakende sektörünün en büyük konferans ve fuar organizasyonu olan Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB 2017), Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın katılımı ile açılacak. Bloomberg HT’nin Resmi TV Sponsorluğu’nda 12-13 Nisan'da İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde 9'uncu kez gerçekleştirilecek YZB 2017, üreticiden tedarikçiye, perakendeciden sektöre hizmet sunan firmalara kadar binlerce paydaşını "Dönüşüm" başlığı altında verimlilik konusunda bir araya getirecek.

"EKONOMİDE PERAKENDECİYİ NE BEKLİYOR?"

Sektörün en büyük organizasyonu ikinci gününde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ağırlayacak. "Ekonomide Perakendeciyi Neler Bekliyor?" sorusu ise Bloomberg HT sunucusu Aslı Şafak moderatörlüğünde, Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Ekonomist Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, Lila Kağıt Genel Müdürü Alp Öğücü, Nielsen Türkiye Medya Araştırmaları Genel Müdürü Erdem Tolon'un konuşmacı olarak katılacağı panelde yanıtlanacak.