Advertisement
GÜNCEL / SİYASET ABONE OL

Ekonomi ve siyaset gündemi - 7 Nisan 2018

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın ve Denizli 6. Olağan İl Kongreleri'ne katılacak.

(Aydın/13.00/Denizli/16.00)

2- Başbakan Binali Yıldırım, resmi ziyarette bulunduğu Moğolistan'daki temaslarına devam edecek.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Şeker Vatandır Vatan Satılmaz" sloganıyla düzenlenecek Büyük Şeker Mitingi'ne katılacak.

(Çorum/11.00)

4- Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütü YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin gelişmeler izleniyor.

(İdlib/Azez/Afrin)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Gönül Köprüsü Programı ile Yüksekova Gençlik Merkezi'nden İstanbul'u görmeye gelen gençlerle buluşacak.

(İstanbul/09.30)

2- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Ankara Mart Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak.

(Ankara/10.00)

3- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, belediye başkanları ile bir araya gelecek, Genişletilmiş İl Danışma Meclisi, Üç Kademe İlçe Başkanları toplantılarına katılacak, Yeşilyurt Belediyesince yaptırılan Gedik Gençlik Merkezi'nin açılışına katılacak ve AK Parti İl Kadın Kollarını ziyaret edecek.

(Malatya/09.30-18.00)

EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Boğaziçi Yöneticiler Vakfı Özgün İyi Yönetim Uygulamaları Forumu'na katılacak.

(İstanbul/ 9.30)

2- Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret edecek, Demirözü'nde toplu açılışlara katılarak sulama kanallarını inceleyecek, Aydıntepe'de muhtarlarla toplantı yapacak ve AK Parti Aydıntepe İlçe Kadın Kolları Bürosu'nun açılışını gerçekleştirecek.

(Bayburt/09.30-15.00)

3- Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Hilton Otel'de 11. Kalkınma Planı Akdeniz Bölgesi İstişare Toplantısı'na, Edip Buran Spor Salonu'nda AK Parti Gençlik Kolları İl Kongresi'ne katılacak.

(Mersin/10.00/16.30)

AA