Advertisement
HABERLER ABONE OL

Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisince bu yıl 17.si düzenlenen ''Communicator Awards'' yarışmasında ''istekobi.com.tr'' internet sitesi, ''Finansal Servisler'' ve ''Topluluk'' kategorilerinde Üstünlük Ödülü'ne (Award of Distinction) layık görüldü.

Geçen yıl da Finansal Servisler kategorisinde Üstünlük Ödülü ve Danışmanlık kategorisinde de en üst seviye olan Mükemmeliyet Ödüllerini kazanan ''İŞ'TE KOBİ'', bu sene aldığı ödüllerle birlikte kazandığı toplam uluslararası ödüllerin sayısını 12'ye çıkardı.

Disney, Estee Lauder, Polo Ralph Lauren, MTV ve Yahoo gibi şirketlerde yöneticilik yapan profesyoneller tarafından dereceye girenlerin belirlendiği yarışmaya 9 bin adayın başvuru yaptığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, gerek kullanıcı dostu olması gerekse de zengin ve özgün içeriği ile katıldığı her yarışmada başarısı tescillenen ''İŞ'TE KOBİ'' internet sitesinin KOBİ'lere yönelik gerçek bir kılavuz rolü üstlendiğini kaydetti.

İnce, 22 bini aşkın üyesiyle kullanıcılarına güncel haber, makale ve video içeriği sunmanın yanı sıra, uzmanlara ücretsiz olarak soru yöneltme imkanı, firmalara yönelik çeşitli araçlarıyla bilgi paylaşım ve interaktif danışmanlık hizmeti sunan internet sitesinin başarılarının devam edeceğini vurguladı.