Advertisement
SEYAHAT ABONE OL

Kanarya Adaları'ndaki Gran Canaria Adası'nda yer alan Corallium Spa'nın bir odası "anne karnı" ya da "yeniden doğuş" odası olarak hazırlandı.

Lopesan Costa Meloneras Resort Oteli'nin spa bölümündeki oda, hayatın başladığı noktadan şimdiye bir gezinti hissini yaratmayı hedefliyor.

Odanın girişinde pembe halılarla döşeli alan, ana rahmine doğru yolculuğun başlangıcından esinlenilmiş. Terapi odasındaki halıların üzerinde ise kırmızı döşemeler bulunuyor ve müşterilerine "hayat kordonu"nu hatırlatmak üzere özel olarak dizayn edilmiş.

Az ışıklı bir diğer odada ise kan kırmızı su yatakları yer alıyor.

Terapi odasının ihtişamı yalnızca dekorla da sınırlı kalmıyor. Odadaki müzik bile müşterilerini günlük stresten, hayatın yoğunluğundan uzaklaştırmak üzere seçilmiş.

"Nefes aldıran" müzik olarak tabir edilen melodiler, anne karnında bir bebeğin duyduğu seslerden yola çıkılarak hazırlanmış.

Yetişkinlerin yüzde 60'ının uykusuzluk probleminden, üçte 1'inin ise insomniyadan (ağır şiddette uykusuzluk) şikayetçi olduğunu belirten spa merkezinin sözcüsü, bu odanın bu sorunlara bir çözüm olabileceğini söylüyor.

Yeniden doğuş odasına şimdiye kadar gelen yorumlar ise oldukça olumlu. Oda, otelin tüm müşterilerin açık ve terapiler de 35 Euro'dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.