Advertisement
HABERLER ABONE OL

Ak Portföy'den yapılan açıklamaya göre, şirket GSYF'ler üzerinden son dönemde, bulut teknolojileri şirketi Bulutistan'a, esnek ambalaj çözümleri üreticisi Üçsa Ambalaj'a ve propolis, arı sütü ve ham bal üreten gıda teknoloji şirketi BEE'O'ya yatırım yaparak portföyünü genişletti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ak Portföy Genel Müdürü Mehmet Ali Ersarı, en yeni yatırımlarını yerli propolis üreticisi ve İTÜ Teknopark çıkışlı bir gıda teknolojileri firması olan BEE'O Propolis'e yaptıklarını bildirdi.

Birçok farklı sektör için esnek ambalaj üreten Üçsa Ambalaj'ın da yakın zaman önce Ak Portföy GSYF portföyüne katıldığını aktaran Ersarı, yıllık 10 bin tona yaklaşan üretim kapasitesine sahip olan Üçsa'nın, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Avrupa, Amerika ve Türk Cumhuriyetler başta olmak üzere birçok ülkeye ihracat gerçekleştirdiğini belirtti.

Ersarı, Bulutistan yatırımına ilişkin, bulut teknolojileri platform hizmeti veren şirketin yeni yatırımlarla beraber servis teknolojileri, dinamik ölçeklendirme ve çoklu bulut yönetimi gibi yeni hizmetleri devreye alacağını açıkladı.