Bloomberght
SON DAKİKA
Bloomberg HT Haberler Babacan banka genel müdürleriyle bir araya gelecek

Babacan banka genel müdürleriyle bir araya gelecek

  • Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Çarşamba günü Türkiye'de faaliyet gösteren 49 bankanın genel müdürü ile bir araya gelecek

Giriş: 20 Aralık 2010, Pazartesi 15:49
Güncelleme: 20 Aralık 2010, Pazartesi 15:49

ANKARA (A.A) - 20.12.2010 - Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Çarşamba günü Türkiye'de faaliyet gösteren 49 bankanın genel müdürü ile bir araya gelecek.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'da yapılacak toplantıya, Hazine Müsteşarı İbrahim Halil Çanakcı, Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Tevfik Bilgin de katılacak.

Toplantıda, küresel ekonomi ve mali piyasalarla Türkiye ekonomisi ve finans sektöründe 2010 yılında yaşanan gelişmeler ele alınacak.

2011 yılına ilişkin görünüm ve beklentilerin de değerlendirileceği toplantıda, finans sektörüne yönelik son dönemde uygulamaya konulan düzenlemeler de ele alınacak.