Beko Basketbol Ligi'nde görünüm
-
Beko Basketbol Ligi'nde sezonun ilk haftası geride kalırken, Anadolu Efes lider durumda bulunuyor
Beko Basketbol Ligi'nde 2011-2012 sezonunun ilk haftası geride kalırken, Anadolu Efes lider durumda bulunuyor.
Ligin perdesi Zonguldak'da Erdemirspor ile Anadolu Efes arasındaki karşılaşmayla açılırken, lacivert-beyazlılar mücadeleden 89-53 galip ayrıldı.
Galatasaray Medical Park, deplasmanda Olin Edirne'yi 98-71'lik skorla geçerken, Fenerbahçe Ülker, sahasında Trabzonspor'u 88-63 yendi.
Beşiktaş Milangaz ise Bandırma Kırmızı'yı 107-69 yenerek haftanın en farklı galibiyetine imza attı.
Ligin ilk haftasında alınan sonuçlar, 2. haftanın programı ve puan durumu şöyle:
-1. hafta-
Erdemirspor-Anadolu Efes: 53-89
Olin Edirne-Galatasaray Medical Park: 71-98
Mersin Büyükşehir Belediyesi-TOFAŞ: 61-72
Fenerbahçe Ülker-Trabzonspor: 88-63
Beşiktaş Milangaz-Bandırma Kırmızı: 107-69
Banvit-Pınar Karşıyaka: 71-79
Aliağa Petkim-Hacettepe Üniversitesi: 65-75
Türk Telekom-Antalya Büyükşehir Belediyesi: 94-85
-2. hafta programı-
Ligin 2. haftasında ise Antalya Büyükşehir Belediyesi-Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Medical Park-Banvit, Hacettepe Üniversitesi-Olin Edirne, Trabzonspor-Mersin Büyükşehir Belediyesi, Pınar Karşayaka-Beşiktaş Milangaz, TOFAŞ-Erdemirspor, Anadolu Efes-Aliağa Petkim ve Bandırma Kırmızı-Türk Telekom maçları yapılacak.