Advertisement
KRİPTO PARA ABONE OL

 

40 milyondan fazla kripto varlık cüzdanı geliştiren Blockchain.com, yeni bir Borsa ile kripto paralarda işlem tarafına yöneliyor.

Londra merkezli kripto para işlem paltformu The Pit, Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, Tether, Litecoin ve Paxos işlemlerinin yapılmasına olanak sağlaaycak. Müşteriler hızlı bir şekilde fon aktararak işlemlere başlayabilecek.

Blockchain.com CEO'su Peter Smith, söz konusu borsayı kurma fikrinin 2017 ve 2018 yıllarında borsaların performasının en iyi ihtimalle inişli çıkışlı olduğu kripto para piyasasında yaşanan yükseliş ve düşüş sürecinden doğduğunu belirtti.

Smith, alıcı ve satıcıları eşleştiren yazılımı işaret ederek, “Bu süreç sonrasında geri adım attık ve bu kez neyin farklı olması gerektiğini düşündük. Yeniden yatırım yapmaya o zaman başladık. Wall Street ya da Chicago seviyesinde bir eşleştirme motoru inşa etmek istedik.” dedi.

The Pit'in kurumsal yatırımcıların kullandığı profesyonel sistemnler ile aynı altyapıya sahip olacağı belirtildi. Borsa yayın hayatına 200'den fazla ülkede girecek ve 26 kripto para birimi arası işlemlere izin verecek.