HABERLER
Cevdet Yılmaz: Enflasyonu tek haneli rakamlara düşüreceğiz
-
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonun 2026'da tek haneli rakamlara düşeceğini söyledi,

Giriş: 29 Ağustos 2024, Perşembe 18:41
Güncelleme: 29 Ağustos 2024, Perşembe 18:41
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bir yandan enflasyonla mücadelemizi, dezenflasyon politikalarımızı sürdürürken diğer yandan istihdamımızı korumayı ve arttırmayı hedefliyoruz." dedi.
Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile İŞKUR Genel Müdürlüğündeki İşgücü Uyum Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.
Burada konuşan Yılmaz, eylül ayının ilk haftasında güncellenmiş Orta Vadeli Programı (OVP) kamuoyuyla paylaşacaklarını hatırlatarak, programın temel amacının enflasyonu düşürmek, istikrar içinde büyümek ve kalıcı sosyal refah artışı sağlamak olduğunu, istihdamın bu çerçevede en kritik konulardan biri olmaya devam edeceğini söyledi.