Conte: Galatasaray 2 golde de şanslıydı
-
Juventus Teknik Direktörü Conte, "Gruptan çıkmak isteyen bir takım için kötü bir sonuç. Galatasaray 2 golde de şanslıydı." açıklamasında bulundu
Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları maça ilişkin, "Gruptan çıkmak isteyen bir takım için kötü bir sonuç" dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan genç İtalyan teknik adam Conte, "Maçı siz de gördünüz, yenilen ilk gol tamamen şansızlıktandı. Ben de eski bir futbolcuyum, bunu söyleyebilirim. Bu tip hatalar olabilir. İlk yarı çok iyi oynamadık. Uzun toplarla oynadık fazlaca" diye konuştu.
Bir İtalyan gazetecinin yedikleri ikinci golün böylesine tecrübeli bir takıma yakışıp yakışmadığı yönündeki sorusuna Conte, "Son zamanlarda hatalarımız var. Torino maçı dışında oynadığımız son maçlarda, önce ilk golü yiyip, sonra kazanmaya çalışıyoruz. Bugün bunu yapamadık. Bütün değerlendirmelerimizi soyunma odasına kapanıp yapacağız. Teknik ve taktiksel şeyleri basınla konuşmayız" ifadesini kullandı.
Conte, hatalarına kendi aralarında yapacakları toplantıda değineceklerini vurgulayarak, "87. dakikada golü attıktan sonra 88'de gol yemek hoş değil. Çok önemli maçtı kazanmaya da yaklaşmıştık. Bugün için üzgünüm. Gruptan çıkmak için önemli bir maçtan böyle ayrılmak üzücü. Bunun nedenlerini araştıracağız."