Advertisement
HABERLER ABONE OL

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; deprem bölgesinde hava parçalı bulutlu olması bekleniyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Diğer yandan Marmara, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli kar yağışı ile birlikte poyrazın etkili olması bekleniyor. Kar yağışlarının Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Kırklareli kıyıları, İstanbul, Balıkesir'in kuzeyi, Bursa, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Ayrıca Marmara ve Akdeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli poyraz etkili olması bekleniyor.

Kahramanmaraş'ta bugün hava parçalı ve çok bulutlu olacak. En düşük sıcaklığın sıfırın altında 5, en yüksek sıcaklığın 1 derece olması öngörülüyor.

Gaziantep'te parçalı az bulutlu olması beklenen havada rüzgar yoğun olarak hissedilecek.

Deprem bölgesinde sıcaklıların perşembe en düşük sıfırın altında 5, en yüksek 2, cuma en düşük sıfırın altında 5 ve en yüksek 4 derece olması bekleniyor.

Haftasonuna kadar parçalı ve az bulutlu olması beklenen havanın deprem bölgesinde eksi 5 ile en yüksek 10 derece arasında olacağı tahmin ediliyor.