Advertisement
HABERLER ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Paşa Mahallesi TOKİ Alanı'nda, Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'ne katılacak. (Elazığ/17:00)

EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Yıldız Teknik Üniversitesi İSTKA Projeleri Açılışı ile TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi Sonuçları Töreni'ne katılacak. (İstanbul/14:00)

2- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 14. Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı ziyaret edecek, tarım sektörü temsilcileri ile toplantıda bir araya gelecek. (Muğla/12:30/16:00)

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İpekli-3 Otogar Konteyner ve Prefabrik Kent'te basın açıklaması yapacak, Katar konteyner kent ile Narlıca Aselsan çadır kentini ziyaret edecek, İskenderun OSB sanayicileri ile toplantı düzenleyecek ve yatırım turuna iştirak edecek, İskenderun Limanı'nda basına açıklama yapacak ve iftar programına katılacak. (Adıyaman/11:00/Hatay/13:00-19:04)

GÜNCEL

1- Yüksek Seçim Kurulu'nda, 14 Mayıs'taki cumhurbaşkanı seçimine katılacak adayların birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlemesi için kura çekimi yapılacak. (Ankara/14:00)