Advertisement
HABERLER ABONE OL

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasında düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'ndeki temasları kapsamında Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir araya gelecek, Medya Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek. (Bali)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Sağlık Bilimleri Üniversitesi akademik yıl açılış törenine katılacak. (İstanbul/14.00)

2- TBMM Başkanvekili Celal Adan ile MHP'li bazı milletvekilleri ve yöneticiler, Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısının gerçekleştiği yerde basın açıklaması yapacak. (İstanbul/11.00)

3- TBMM'den

- İYİ Parti'nin Meclis Grup Toplantısı gerçekleştirilecek.

- Genel Kurulda cemevlerine yönelik düzenlemeleri de içeren Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek.

- Plan ve Bütçe Komisyonunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 2023 yılı bütçesi ele alınacak. (10.30/14.00/10.00)

EKONOMİ FİNANS

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Sürdürülebilir Beton Kaplamalarda Akılcı Çözümler" teması ile düzenlenecek olan Beton Yollar Kongresi ve Sergisi’ne katılacak. (Ankara/10.00)

2- TCMB, Eylül ayına ilişkin özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcu rakamlarını ve Eylül ayına ilişkin konut fiyat endeksini açıklayacak. (Ankara/10.00/14.30)

3- Türkiye İstatistik Kurumu, Ekim ayı konut satış istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Polonya'ya Rus füzesi düştüğü yönündeki haberlerin ardından uluslararası gelişmeler izleniyor. (Washington/Brüksel/Moskova)