Advertisement
HABERLER ABONE OL

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Vesayet Konseyi'nde düzenlenecek "Eğitimin Dönüştürülmesi Zirvesi"ne katılacak, Türkevi'nde Amerikan Yahudi Toplumu Çatı Kuruluşları temsilcilerini kabul edecek.

(New York) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şambayat ve Gölbaşı belediyeleri ile esnafı ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, Malatya Kanaat Önderleri Toplantısı ile partisinin il başkanlığının yeni hizmet binasının açılışına katılacak.

(Adıyaman/Malatya/13.00-17.30)


EKONOMİ FİNANS

1-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Filyos Limanı'nda Karadeniz gazının karaya çıkarılacağı noktada incelemelerde bulunacak.

(Zonguldak/17.00)

2- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Gaziler Günü programına, Tarım Park açılışına, Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi Temel Atma Töreni'ne ve tarım sektörü temsilcileri toplantısına katılacak.

(Ağrı/12.00/13.00/15.00/18.00)

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Medipol Üniversitesince düzenlenecek Dördüncü 6G Konferansına katılacak ve ardından Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenecek Mobilite Maratonunda üniversite öğrencileri ile bir araya gelecek.

(İstanbul/09.00/11.30)

4- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, temmuz ayına ilişkin uluslararası yatırım pozisyonu verilerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

5- Hazine ve Maliye Bakanlığı, 5 ve 6 yıl vadeli devlet tahvillerinin ihraç ihalelerini gerçekleştirecek.

(Ankara)


DÜNYA DİPLOMASİ

1- İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze töreni, dünya genelinden çok sayıda üst düzey devlet yetkilisinin katılımıyla düzenlenecek.

(Londra)