Bloomberg HT Haberler Ekonomi ve siyaset gündemi- 19 Şubat 2021
HABERLER

Ekonomi ve siyaset gündemi- 19 Şubat 2021

  • Ekonomi ve siyaset gündeminden öne çıkanlar

Giriş: 19 Şubat 2021, Cuma 06:13
Güncelleme: 19 Şubat 2021, Cuma 06:25

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nden partisinin Adana, Hakkari, İstanbul, Manisa, Malatya Şanlıurfa ve Tokat İl Kadın Kolları 6. Olağan kongreleri ile Adana Stadyumu'nun açılışına canlı bağlantı yapacak.

(Ankara/14.30/17.00)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindeki heyetle bir araya gelecek.

(Ankara/11.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Sakarya'da çeşitli temaslarda bulunacak.

(Sakarya/10.30-14.00)

2- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, AK Parti İl Kadın Kolları Kongresine ve Yeni Adana Stadı'nın açılışına iştirak edecek.

(Adana/13.30/16.30)

3- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 107. Dönem Kaymakamlık Kursu Açılış Programı'na katılacak.

(Ankara/10.00)

4- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, partisinin İstanbul İl Kadın Kolları Kongresine iştirak edecek.

(İstanbul/ 14.00)

5- AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, partisinin Manisa İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresine katılacak.