Advertisement
HABERLER ABONE OL

EKONOMİ FİNANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 2022 Değerlendirme Toplantısı yapacak. (Zonguldak/12.00)​​​​​​​

2- TÜİK, kasım ayı yurt dışı üretici fiyat endeksi ile aralık ayı Tüketici Güven Endeksini açıklayacak. (Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- Asgari Ücret Tespit Komisyonunun üçüncü toplantısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında yapılacak. (Ankara/14.00)

2- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenecek "Türkiye-Fransa İlişkileri Fırsatlar ve Meydan Okumalar Paneli"ne katılacak. (Ankara/10.00)

SİYASET

1- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, resmi ziyarette bulunmak üzere Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp’e gidecek. Şentop, Kuzey Makedonya Meclis Başkanı Talat Caferi, Kuzey Makedonya Başbakanı Dimitar Kovaçevski ile görüşecek; Şule Yüksel Şenler Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret edecek ve Uluslararası Maarif Okulu'nun Üsküp kampüsünün resmi açılış törenine katılacak. Ankara-Üsküp)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis Grup Toplantısı'na katılacak. (TBMM/13.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- TBMM'den

-TBMM Genel Kurulunda, Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (TBMM/15.00)

- HDP'nin Meclis grup toplantısı yapılacak. (TBMM/12.45)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gambiya Dışişleri Bakanı Mamadou Tangara ile ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Ankara)