Bloomberg HT Haberler Ekonomi ve siyaset gündemi- 22 Ağustos 2019
HABERLER

Ekonomi ve siyaset gündemi- 22 Ağustos 2019

  • Ekonomi ve siyaset gündeminden öne çıkanlar

Giriş: 22 Ağustos 2019, Perşembe 06:01
Güncelleme: 22 Ağustos 2019, Perşembe 09:02

Ekonomi ve siyaset gündemi- 22 Ağustos 2019

1 - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, güven mektubu takdim edecek Endonezya'nın Ankara Büyükelçisi Lalu Muhammed İkbal, Filipinler'in Ankara Büyükelçisi Raul Salavaria Hernandez, Irak'ın Ankara Büyükelçisi Hasan al-Janabi ve Mali'nin Büyükelçisi Muhammed Ali İbrahim'i ayrı ayrı kabul edecek.

- Erdoğan, KKTC Başbakanı Ersin Tatar ile baş başa görüşecek, heyetlerarası çalışma yemeğine iştirak edecek.

(Ankara/13.30/14.15/15.00/15.45/18.30/19.00)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Arnavutluk'ta düzenlenecek Tomor Dağı Şenlikleri’ne katılacak.

(Tiran)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan ile Bakanlıkta düzenlenecek Toplu İş Sözleşmesi Çerçeve Protokolü imza törenine iştirak edecek.

(Ankara/13.00)

2- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenecek Kaçakçılık İstihbarat Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na katılacak.

(Ankara/10.30)

3- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel'le görüşecek, Alparslan Türkeş Müze Evi'ni ziyaret edecek.