Advertisement
HABERLER ABONE OL

1- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını, esnafı, Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşacak.

(Denizli/11.30/14.00/16.00/17.00/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

 

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, eski Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'ın babası Sinan Kılıç’ın cenaze törenine katılacak.

- Kasapoğlu, Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izleyecek.

(İstanbul/13.25/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Valiliğe yapacağı ziyaretin ardından İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katılacak ve basın açıklaması yapacak, Öğretmenler ile Buluşma Programı'na iştirak edecek, Liselere Geçiş Sınavı ve üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerle bir araya gelecek, Kültürpark Çadır Kenti'ne ziyarette bulunacak.

(Elazığ/10.15-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Mardinli iş adamları ile buluşacak, Valiliği ve Artuklu Belediyesini ziyaret edecek.

- Yılmaz, Diyarbakır Öğretmenevi'nde AK Parti Siyaset Akademisi'nin açılışına katılacak, Valiliğe ve Bağlar Belediyesine ziyarette bulunacak.

(Mardin/10.00-12.55/Diyarbakır/15.00-17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

 

EKONOMİ

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 1915 Çanakkale Köprüsü Lapseki şantiyesinde incelemede bulunacak, AK Parti Eceabat İlçe Kongresi'ne katılacak.

(Çanakkale/11.00/14.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

 

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs Kovid-19'un bu ülkede ve dünyada yayılmasına ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Pekin/Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Beşşar Esed rejimi, İran destekli terörist gruplar ve Rusya'nın, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ne yönelik saldırıları ile sahadaki insani durum takip ediliyor.

(İdlib/Halep/Haseke/Rakka) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Libya'da krize çözüm bulmak amacıyla yürütülen diplomatik girişimler ve ateşkes sürecine ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Trablus/Moskova/Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)

 

GÜNCEL

1- Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede yürütülen çalışmalar takip ediliyor.

(Elazığ) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Çocukları dağa kaçırılan ailelerin HDP İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Diyarbakır) (Fotoğraflı-Görüntülü)

 

AA