Advertisement
HABERLER ABONE OL

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TÜRMOB'u ziyaret edecek, DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

(Ankara/11.00/14.00)

2- AK Parti ve İYİ Parti'nin Meclis grup toplantıları düzenlenecek.

(TBMM/12.00/10.15)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanlarından oluşan Balıkesir heyetiyle bir araya gelerek, kente yapılacak yatırımlarla ilgili protokol imza törenine katılacak.

(Ankara/14.00)

2- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partilerinin Erzurum İl Kongresine katılacak. Kurtulmuş, Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaretin ardından partisinin il başkanlığınca düzenlenen sivil toplum kuruluşları ile istişare toplantısına iştirak edecek.

(Erzurum12.00/15.45/16.15/18.00)

3- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sakarya ve ilçelerinde çeşitli temaslarda bulunacak.

(Sakarya/13.50/19.20)

4- TBMM'den

- Genel Kurulda, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek.

- Plan ve Bütçe Komisyonunda, Türkiye Varlık Fonu Yönetim Anonim Şirketi ile Türkiye Varlık Fonunun 2019 Yılı Mali Tabloları ve Faaliyetleri ile İlgili Denetim Raporlarının Sunulduğuna Dair Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi görüşülecek.

(TBMM/14.00)

EKONOMİ

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜSİAD tarafından çevrim içi olarak gerçekleştirilecek Dijital Türkiye Konferansına katılacak.

(Ankara/09.00)

2- Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Ticaret Bakanlığında düzenlenecek "Dünya Gümrük Günü" etkinliğine katılacak.

(Ankara/11.00)

3- Türkiye İstatistik Kurumu 2019 yılına ilişkin il bazında gayri safi yurt içi hasıla verilerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İrlanda Dışişleri ve Savunma Bakanı Simon Coveney ile bir araya gelecek. Görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek, Bakan Çavuşoğlu ve Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok'un eşbaşkanlıkların da Türkiye-Hollanda (Wittenburg) Konferansının sekizinci toplantısı çevrimiçi gerçekleştirilecek.

(Ankara)

3- Suriye Anayasa Komitesi görüşmelerinin 5'inci turu Birleşmiş Milletler (BM) gözetiminde sürecek.

(Cenevre)

4- Dünya Ekonomik Forumu (WEF) "2021 Davos Gündemi" toplantıları çevrim içi devam edecek.

(Davos)

5- Gine Körfezi açıklarında korsan saldırısına uğrayan Türk mürettebatlı Liberya bandralı Mozart isimli gemiye ilişkin gelişmeler takip edilecek.

GÜNCEL

1- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.