Bloomberg HT Haberler Ekonomi ve siyaset gündemi - 29 Kasım 2017
HABERLER

Ekonomi ve siyaset gündemi - 29 Kasım 2017

  • Ekonomi ve siyaset gündeminde öne çıkanlar

Giriş: 29 Kasım 2017, Çarşamba 05:34
Güncelleme: 29 Kasım 2017, Çarşamba 09:07

Ekonomi ve siyaset gündemi - 29 Kasım 2017

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde "Orman Bakanlığı Toplu Açılış Töreni"ne katılacak. Törende Başbakan Binali Yıldırım ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da bulunacak.

- Erdoğan, güven mektubu takdim edecek Gambiya Büyükelçisi Kemeseng S.M. Jammeh ve Sudan Büyükelçisi Yusuf Ahmet et-Tayib Yusuf el-Kordofani'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/14.00/16.00/16.45)

2- Başbakan Binali Yıldırım, JW Marriott Otel'de "Netaş 50. Yıl Etkinliği"ne katılacak.

(Ankara/11.00)

3- CHP Parti Meclisi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak.

(Ankara/12.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- TBMM Genel Kurulunda, Yüksek Seçim Kurulunun Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Teklifi üzerinde görüşmeler başlayacak.

(TBMM/14.00)

EKONOMİ

1- Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek 8. Boğaziçi Zirvesi'ne katılacak.

(İstanbul/13.30)

2- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 5. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi'ne iştirak edecek.