Ekonomi ve siyaset gündemi - 29 Kasım 2017
1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde "Orman Bakanlığı Toplu Açılış Töreni"ne katılacak. Törende Başbakan Binali Yıldırım ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da bulunacak.
- Erdoğan, güven mektubu takdim edecek Gambiya Büyükelçisi Kemeseng S.M. Jammeh ve Sudan Büyükelçisi Yusuf Ahmet et-Tayib Yusuf el-Kordofani'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ayrı ayrı kabul edecek.
(Ankara/14.00/16.00/16.45)
2- Başbakan Binali Yıldırım, JW Marriott Otel'de "Netaş 50. Yıl Etkinliği"ne katılacak.
(Ankara/11.00)
3- CHP Parti Meclisi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak.
(Ankara/12.00)
YASAMA YÜRÜTME SİYASET
1- TBMM Genel Kurulunda, Yüksek Seçim Kurulunun Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Teklifi üzerinde görüşmeler başlayacak.
(TBMM/14.00)
EKONOMİ
1- Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek 8. Boğaziçi Zirvesi'ne katılacak.
(İstanbul/13.30)
2- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 5. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi'ne iştirak edecek.