Bloomberght
Haberler

Ekonomi ve siyaset gündemi - 30 Nisan 2025

  • Ekonomi ve siyaset gündeminde öne çıkanlar...

Giriş: 30 Nisan 2025, Çarşamba 06:10
Güncelleme: 30 Nisan 2025, Çarşamba 06:10

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak.

(TBMM/12.45)

2- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle "Emekçilerle Buluşma" programına katılacak. Programa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da iştirak edecek.

(TBMM/14.00)

3- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın'ın Silivri'de Marmara Cezaevi karşısındaki salonda görülecek duruşmasını takip edecek, Başakşehir'de "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingine katılacak.

(İstanbul/10.00/20.30)

EKONOMİ FİNANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile TPAO ve MOL Group arasında imzalanacak anlaşma için düzenlenecek törene katılacak.

(Budapeşte/11.00)

2- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk müteahhitlik firmalarından oluşan heyetle Libya'ya gidecek, burada ikili görüşmeler yapacak.

(Trablus)

3- Türkiye İstatistik Kurumu, mart ayı dış ticaret istatistikleri ile hizmet üretici endeksini ve yılın ilk çeyreğine ilişkin turizm istatistiklerini yayımlayacak.