Advertisement
HABERLER ABONE OL

1- Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adıyaman-Edirne-Erzurum-İzmir-Kırşehir-Mersin-Osmaniye 6'ncı olağan il kadın kolları kongrelerine canlı bağlantıyla katılım sağlayacak. (İstanbul/14.30)

2- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Arnavutluk temasları kapsamında İşkodra şehrini ziyaret edecek. Hacı Şeyh Şamia İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenecek programa katılacak Şentop daha sonra Hasan Rıza Paşa Anıtı'nı ve Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret edecek. (İşkodra)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ve beraberindeki heyetle parti genel merkezinde bir araya gelecek. (Ankara/10.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, partisinin İzmir il kongresine iştirak edecek. (İzmir/13.00)

EKONOMİ

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Teknokar Savunma ve Havacılık AŞ Yeni Fabrika Açılış Töreni"ne katılacak. (Ankara/10.00)

2- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çeşitli ziyaretlerde bulunacak, Tarım-Orman Sektör Toplantısı ile AK Parti Samsun Gençlik Kolları Kongresine iştirak edecek. (Samsun/10.30/18.20)

3- Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, “Türk Eximbank’ın 2020 Yılı Faaliyet Sonuçları ve 2021 Yılı Hedefleri Toplantısı”na katılacak.

(Ankara/11.00)

4- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çanakkale Köprüsü şantiyesi ziyaretinde brifing alacak, köprünün "kedi yolu"nda yürüyecek. (Çanakkale/10.30/14.30)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- BM öncülüğündeki Libya Siyasi Diyalog Forumu toplantıları sona erecek. (Cenevre)

2- Myanmar'daki askeri darbe ve uluslararası yansımaları takip ediliyor. (Kuala Lumpur/Ankara)

(İstanbul/14.30)