Advertisement
TÜRKİYE EKONOMİSİ ABONE OL

Bayraktar buradaki konuşmasında 2017'de ortaya koydukları orta ve uzun vadeli hedefleri gerçekleştirmeye gayret ettiklerini, bu programı kararlılıkla uygulamaya devam edeceklerini belirtti.

Bayraktar "Enerji sektöründe yaşanan küresel iklim krizi, pandemi, dünyada yaşanan tedarik zinciri problemleri, artan hammadde ve enerji fiyatları, bölgemizde ortaya çıkan savaş ve 6 Şubat deprem felaketi gibi çok büyük imtihanlardan inanıyorum ki başarıyla geçtik. Bütün bu olumsuzluklara rağmen 2017'de ortaya koyduğumuz orta ve uzun vadeli hedeflerimizi gerçekleştirmeye gayret ettik, bu programı kararlılıkla uygulamaya devam edeceğiz.

"Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu 2053 net sıfır emisyon hedefi doğrultusunda Enerji ve Tabii Kaynaklar alanında daha büyük bir dönüşüm için yeni bir yatırım ve reform hamlesiyle ülkemizin refahına en yüksek katkıyı sağlamak için var gücümüzle çalışacağız. Bölgesinde enerji alanında büyük aktör olan Türkiye'nin rolünü daha da güçlü hale getireceğiz" şeklinde konuştu.