Advertisement
HABERLER ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, belki seçim tarihinin öne çekilebileceğini söyledi.

Erdoğan, " Mevsim şartlarını dikkate alarak, belki biraz öne çekerek tarihini güncelleyeceğimiz 2023 seçiminin önemini en iyi sizler biliyorsunuz. Sular durulmadan olmaz. Öne alınması ile ilgili değerlendirmemiz var. Kamuoyunda ne konuşulursa hepsi gündemimize girer" diye konuştu.

Erdoğan "Bugün Zelenskiy ile görüşmem olacak. Putinle yaptığımız görüşme ve Rusya-Ukrayna ilişkilerini daha yumuşak zemine nasıl oturtabiliriz bunları görüşeceğiz. Rusya-Türkiye-Suriye olarak bir süreç başlattık. Dışişleri Bakanlarımızı bir araya getirecek daha sonra gelişmelere göre liderler olarak bir araya geleceğiz" şeklinde konuştu.

Ekonomi modeli

Erdoğan "Sıkıntılrın, belirsizliklerin üzerimize kara bulut gibi çöktüğü günler oldu. Duruşumuzdan taviz vermedik. Telkin ve baskılara rağmen kendi politikalarımızı hayata geçirmekte bağlı kaldık. Tercihimizi ülkemizi büyütme yönünde yapmaktan çok mutluyuz. İstihdamdan ihracata her alandaki başarılı sonuçların verdiğimiz emeklerin boşa gitmediğine işaret ediyor. Kabine Toplantısı'nda bu süreci ayrıntılı şekilde milletimize aktaracağız" diye konuştu.