Bloomberght
Bloomberg HT Haberler Erdoğan: Ülkemizin risk primindeki düşüş sürüyor
HABERLER

Erdoğan: Ülkemizin risk primindeki düşüş sürüyor

  • Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkenin risk primindeki düşüşün sürdüğünü belirterek, "Önümüzdeki dönemde ekonomi programımızın müspet yansımalarını enflasyon başta olmak üzere diğer alanlarda net bir şekilde göreceğiz" dedi. Erdoğan, F-16 kararının da memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Giriş: 12 Şubat 2024, Pazartesi 19:08
Güncelleme: 12 Şubat 2024, Pazartesi 20:55

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında saat 15:20 sıralarında Beştepe’de toplandı.

Yeni yılın ikinci kabine toplantısını yine yoğun bir gündemle gerçekleştirdiklerini belirten Erdoğan, toplantıda ekonomi, eğitim, terörle mücadele ve dış politika başta olmak üzere, pek çok kritik konuyu detaylı şekilde ele aldıklarını söyledi.