"Eyvah Eyvah" 2 filminin galası yapıldı
-
Başrollerini Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın paylaştığı ve 7 Ocak'ta vizyona girecek olan ''Eyyvah Eyvah 2'' filminin galası yapıldı
Galası Kanyon Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirilen filmin senaryosunu Ata Demirer yazdı. İlk filmde olduğu gibi Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak, Salih Kalyon, Tanju Tuncel, Meray Ülgen ve Bican Günalan yer aldı.
Seyircinin çok sevdiği Hüseyin ve Firuzan'a, bu kez birbirinden eğlenceli karakterleriyle Tarık Ünlüoğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Teoman Kumbaracıbaşı, Şener Kökkaya, Selçuk Uluergüven ve Murat Serezli de eşlik etti.
Filmin gösteriminin ardından basına bilgi veren Demirer, ''Eyyvah Eyvah 2''nin Badem ailesinin maceralarının son filmi olduğunu ifade ederek, ''Seyircinin de izlerken bizim kadar keyif alması ve eğlenmesi için elimizden geleni yaptık. Filmin yolu açık olsun'' dedi.
Demet Akbağ da filmin geçtiği güzel coğrafyaya seyirciyi tekrar götürmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ''Filmi çekerken biz çok eğlendik. Umarım siz de izlerken aynı keyfi alır ve eğlenirsiniz. Dilerim film, yeni yılda herkese mutluluk verir ve tebessüm ettirir'' diye konuştu.
Baş rol oyuncularından Özge Borak ise gala gecesinin hayatının en mutlu gecesi olduğunu dile getirerek, filmin çekimleri sırasında ekip olarak çok eğlendiklerini, aynı keyfi seyircinin de almasını umut ettiğini belirtti.